Image Image Image Image Image

zelená knižnica

Najznámejšou edíciou vydavateľstva Slovenský Spisovateľ je ZELENÁ KNIŽNICA.

Už niekoľko rokov je vnímaná ako záruka dobrého napínavého čítania.

Scroll to Top

Na vrch

Novinky

08

jún
2017

V kategórii: Novinky

Vydal: Slovenský spisovateľ

Láska bez citu: Miláčik vyššej spoločnosti

Dňa08, jún 2017 | V kategórii: Novinky | Vydal: Slovenský spisovateľ

Láska bez citu je nádherná, dojímavá romanca, ktorá pohladí srdce každého čitateľa. Nečudo, že Mary Baloghová sa teší popularite po celom svete,“ napísali v Affaire de Coeur. Láska bez citu je ďalšia vynikajúca romanca obľúbenej spisovateľky. Mary Baloghová si už získala srdcia desaťtisícok slovenských čitateliek. Vyšli už knihy ako Žiadosť o ruku, Sobáš z rozumu, Jedna noc lásky, Šteklivé tajomstvá, či Vášeň ako liek.

Lucasa Kendricka, vojvodu Harndona, život naučil, že srdce je človeku iba na príťaž. Nielenže ho otec odvrhol a matka sa ho stránila, ale zradil ho i starší brat a odmietla snúbenica. A tak utiekol do Paríža, kde sa stal idolom mladých dám a miláčikom vyššej spoločnosti.

Po desiatich rokoch ho osud prinútil vrátiť sa do Anglicka – stal sa hlavou rodiny, ktorá ho odmietla. Hoci sa netúži s nikým zblížiť, musí sa ujať zodpovednosti za mladších súrodencov, postarať sa o rodinný majetok aj o dediča. Vidina manželstva ho ani trochu neláka, až kým raz večer nezazrie v plesovej sále lady Annu Marlowovú…

Láska bez citu je nádherná historická romanca, ktorá pohladí vašu čitateľskú dušu. Je to príbeh o vášni i povinnosti, o láske i hrozbách. Príbeh o tom, ako sa Anna a Lucas naučia veriť v samých seba, a že sa oplatí riskovať pre šťastnejšiu budúcnosť.

Článok: http://www.kamzakrasou.sk/laska-bez-citu-milacik-vyssej-spolocnosti/13315

Tags |